האוכל היה טעים או לא היה טעים?! זו בד"כ השאלה בסיום כל אירוע. יש אלמנטים רבים במעורבים בהפקה של כל אירוע, בין אם זהו אירוע עסקי או פרטי, אך לרוב ההצלחה של האירוע תלויה באיכות וכמות המזון שמוגשת בו לאורחים. אחת הדרכים לשדרג את הקולינריה בכל אירוע היא באמצעות דוכני מזון.
כל אירוע נמדד כמוצלח או לא מוצלח על בסיס כמה אלמנטים שקשורים להפקה שלו. יחד עם זאת לאיכות וכמות האוכל ידוע שיש משקל כבד בשורה התחתונה בכל הנוגע להצלחת אירוע. אין זה מדובר אם מדובר על אירוע עסקי או פרטי, כולם רוצים לאכול משהו טעים לאורך האירוע ובעיקר לצאת שבעים ומרוצים. אחד הטרנדים החמים בשנים האחרונות לשדרג את הקולינריה בכל אירוע הוא באמצעות דוכני מזון לאירועים.
איך משדרגים אירועים פרטיים או עסקיים באמצעות דוכני מזון?
דוכני מזון הם אמצעי קל ונוח לשדרג את החוויה הקולינרית בכל אירוע ויכולים להיות לא רק תוספת לקייטרינג קיים באירוע אלא לעמוד בפני עצמם.
דוכני מזון כשמם כן הם, דוכני מזון אשר נפתחים בשטח האירוע ומציעים לרוב סוג ספציפי של מזון שמוגש בהם. בדרך זאת מי שמגיע לדוכן יודע מראש מה המנה או המנות המוגשות בו. לעתים מדובר על דוכני מזון שנמצאים ביציאה מאירוע כלשהו ומאפשרים נשנוש לדרך של האורחים בצאתם מהמקום ויש מקרים שהדוכנים פזורים בשטח האירוע עצמו, לרוב באירוע פרטי בגן אירועים או באירוע עסקי בשטח כלשהו.
איזה דוכני מזון לאירועים ניתן להזמין?
יש כיום מגוון רחב של אפשרויות הזמנה לדוכני מזון מסוגים שונים:
- דוכני סושי לאירועים – הגשה של מנות סושי בסגנונות וטעמים שונים (דג סלמון או טונה, ירקות כמו אבוקדו, מלפפון, בטטה, בצל ירוק והגשה רגילה, אינסייד אאוט, בקונוסים וכן הלאה) עם רטבים כמו סויה וטריאקי לצד חריף וואסאבי.
- דוכני פיצה לאירועים – הגשה של פיצות בטעמים שונים, לעתים במשולשים רגילים ולעתים בריבועים עם כל התוספות האהובות כמו פטריות, בצל, פלפל חריף, עגבניות, תירס, טונה, גבינה בולגרית וכן הלאה.
- דוכני המבורגר לאירועים – דוכן שמגיש מנות שיכולות להיות לב האירוע או כתוספת לקיים, לעתים באמצעות הגשת המבורגרים קטנים ביציאה. כאשר הדוכן משולב באירוע עצמו יוגשו בו המבורגרים בלחמנייה (עם תוספות של עגבנייה, חסה, בצל ולעתים פטריות או פלפל חריף לבחירה) כשלצדם לרוב יוגשו צ'יפס או טבעות בצל ורטבים כמובן.
- דוכני שווארמה לאירועים – אחד הטרנדים החמים בשנים האחרונות הוא שיח שווארמה מכובד שמגיש את המנות בחצי פיתה עם הסלטים הרלוונטיים, חומוס, טחינה ועמבה כמובן.
- דוכני קינוחים לאירועים – את הקינוחים שמרנו לסוף כמובן. בד"כ אלו מוגשים לקראת סיום האירוע או ביציאה ממנו ומאפשרים סגירה מושלמת לכל אירוע שכזה.
לסיכום נציין שדוכני מזון לאירועים הם תוספת מושלמת לכל אירוע ואין מישהו שלא ישמח להיתקל בדוכן אחד או כמה דוכנים שכאלו באירוע אליו הוא מוזמן.
המאמר נכתב בשיתוף עם נדב קייטרינג לאירועים אשר מציעים דוכני קייטרינג לאירועים פרטיים או דוכני קייטרינג לאירועים עסקיים בפריסה ארצית מהצפון ועד הדרום.